Tvojih sporočil se najbolj razveselim!

Te še kaj zanima v zvezi s katerikoli izdelkom na tej strani? Imaš kakšno drugo vprašanje zame? Piši mi preko spodnjega obrazca.

Preden mi pošlješ vprašanje, prosim poglej, če najdeš odgovor nanj že tu spodaj.

Kakšna je razlika med Ustvarjam SANJSKO leto in NEPOZABNO leto 2018?

 

Ustvarjam SANJSKO leto vsebuje planer in motivacijski zvezek. Oba sta velikosti A5. Planer ima trdo vezavo in trde platnice, motivacijski zvezek pa spiralno vezavo in mehke platnice. Planer je namenjen načrtovanju in ima tedenski razpored po urah, motivacijski  zvezek pa vsebuje vprašanja za pregled leta 2017, izris novega leta 2018, 15 tabelic za sledenje navadam in 15 tabel za sledenje financam.

 

Ustvarjam NEPOZABNO leto vsebuje rokovnik velikosti A6. Torej, je manjši kot planer, manj vsebine, tudi razporeditev ni po urah, ampak so prazni prostorčki z datumi.

Lahko kupim samo planer brez motivacijskega zvezka?

Nope, ne bo šlo. Prodajata se kot komplet, ker eden brez drugega ne moreta živeti. 🙂

V starih verzijah sta bila prvi in drugi del vsebine motivacijskega zvezka znotraj planerja, a sem se letos odločila, da razdelim raje oboje na dva dela. 😉 S tem je postal planer lažji, v motivacijski zvezek pa sem lahko dodala še druga poglavja za ustvarjanje sanjskega leta.

Kdaj dobim naročene izdelke?

 

V roku 1-3 delovnih dni. 😉

 

Imata planer in rokovnik že vpisane datume ? Od kdaj do kdaj potekata?

 

Ja, tako planer kot manjši rokovnik imata že vpisane datume in potekata od januarja 2018 do vključno decembra 2018.

Hm, ni bilo odgovora na vprašanje, ki te zanima? Potem me kontaktiraj preko spodnjega obrazca.

Odgovorim v roku 24 ur.

8 + 12 =

Pin It on Pinterest

Share This

Spletna stran za svoje delovanje in beleženje obiska uporablja piškotke, ki ne hranijo vaših osebnih podatkov. Z ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam je omogočena najbolj optimalna izkušnja brskanja po strani. Z nadaljnim brskanjem po strani ali s klikom na "Strinjam se" se s piškotki strinjate. Nastavitev lahko kadarkoli spremenite.

Zapri